Patrick, aangenaam!

Ik ben Patrick van Hip en Stoer Wonen. Ieder van ons heeft wel is een muurtje van een laag verf of behang voorzien. Ook ik, vroeger voornamelijk als helpend handje in de vrienden en familie kring wanneer zich weer een verhuis voordeed. Al die klusjes wekte mijn interesse in de interieur branche. Heel wat jaartjes terug nam ik het besluit mij professioneel te bekwamen in interieur werken en aanpassingen.

Hongerig naar kennis en duurzaam werken: Later verdiepte ik mij in kleurenkennis en de verschillende hechting reacties en kwaliteit van verf onder de fabrikanten. Dit was voor mij de aanleiding om uitsluitend met verfsoorten te werken die ambachtelijk worden geproduceerd. De kwaliteit van deze verf en duurzaamheid ligt tientallen keren hoger dan gelijk welke bouwmarkt verf.

interieur ontwerp. Hip en Stoer wonen.

Interieur projecten op maat…Naast wanden, plafonds en vloeren te renoveren en wederom een gelikte uitstraling te geven was het tijd voor meer. Ik wilde immers woningen van A tot Z aankleden en inrichten. Ik meldde me aan bij de ambachtsschool en gaf oren en ogen de kost. Mij ging het vooral om hoe je een stuk hout of balk waarmee anderen denken niets te kunnen, tóch kunt omvormen tot een bijzondere creatie. Echte old school wood working dus, zonder meetlint en winkelhaak. Want hoe maak je van een scheef en ruw stuk hout een prachtig meubel? Al snel merkte ik dat ik hierin mijn eigen pad diende te vinden als meubelmaker. Ik wilde namelijk echt een stap verder gaan dan het traditionele meubel maken. Ik wilde hout gaan hervormen, hergebruiken. Oud hout een nieuw leven geven, het verhaal zichtbaar maken in een meubelstuk gemaakt uit bijvoorbeeld vloerdelen van een eeuw oud, afkomstig uit een Frans kasteel.

Win-Win voor klant en uitvoerder…De resultaten van al mijn kennis en kunde is te zien in elk interieurproject en de handgemaakte meubelen die ik ontwerp. Van begin tot eindresultaat elk project of item is bijzonder. Voor de klant is het win-win situatie aangezien u bent verzekerd van een uniek interieur of meubel dat is ontstaan uit een mix van passie en creativiteit. Door de vakkundige uitvoering is het eindresultaat steeds van hoge kwaliteit.

Contact Hip en Stoer wonen…wenst u advies over kleuren in uw interieur of heeft u in de toekomst een woonproject waar u niet helemaal uitkomt? Bent u op zoek naar een uniek handgemaakt meubel met een verhaal? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met mij. Dat kan makkelijk via de bedrijfsgegevens hieronder.

Met vriendelijke groet, Patrick-Hip en Stoer wonen.

Reacties zijn gesloten.