Projecten op maat. Interieur design en ontwerp.

Craquelé imitatie op de wand. Make over van een bestaande deur met zelf gemaakte kleuren op basis van pigmenten en olie.

Hip en Stoer wonen levert hoog kwalitatief maatwerk, werkt met bijzondere materialen en maakt van elk project een uniek eindresultaat. Of het nu gaat om maatwerk meubelen of een totale make-over van uw interieur. Samen brengen wij uw idee of wens tot uiting en maken van uw huis een ware thuis.

Uniek, is datgene wat jij bent als persoon.

Interieur op maat.

Woonkamer ontwerpen? Keuken restylen? Een bijzondere slaapkamer? Het kan allemaal en bovendien is het betaalbaar. Dit mede door het hergebruik van bestaande materialen. Oude vloerdelen kunnen van een nieuw jasje worden voorzien, plafonds kunnen een restauratie ondergaan, deuren worden tafels etc. etc. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Denk verder dan datgene wat je al weet.

Eettafel gemaakt van oude deur. De stoelen zijn gemaakt van pallethout.

Hip en Stoer wonen levert totaal oplossingen op gebied van interieur werken, interieur design en meubel ontwerp. Zowel voor particulier als zakelijke markt. Samen brengen wij uw idee tot leven in een bijzonder eind resultaat. Aarzel niet contact met mij op te nemen om vrijblijvend mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet, Patrick-Hip en Stoer wonen.

Interieur aanpassingen Horeca zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *